Fedezd fel Vietnám legfőbb látnivalóit egy 10 napos körút keretében, már akár 299.000 Ft/fő ártól, prémium légitársasággal, illetve városközponti, elegáns, 4 csillagos szállásokkal.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 • Példa dátum: 2020.03.20. – 2020.03.29. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
 • Irányár: 299.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza a retúr repülőjegyet Budapestről Ho Chi Minh-be feladott poggyásszal, valamint a körút során az összes szállást minőségi, kiváló fekvésű, legalább 4 csillagos szálláshelyen, reggelivel.
 • Utazásra javasolt időszak: Vietnám viszonylag hosszan nyúlik el észak-déli irányban, ezért a klímája is változatos képet mutat. Ideális időpont lehet az utazásra a tavaszi időszak (március-április), amikor a déli területeken a száraz évszak vége van, de már északon sincs túl hideg. Emellett opció lehet még november környéke is, bár ekkor a középső részeken még tart az esős évszak, azonban ez kedvezőbb árakat von maga után.

Vietnám különleges ország, tele gyönyörű természeti és kulturális látnivalókkal. A helyi emberek mosolygósak, kedvesek és segítőkészek a külföldi turistákkal. Természetesen nem maradhat ki a híres vietnámi konyha felfedezése sem az útból. Emellett érdemes időt fordítani az ország érdekes történelmi hátterének megismerésére is.

A Plan&Go Tervedben szereplő program függ az egyéni preferenciáidtól, de mi többek között az alábbi látnivalókat ajánljuk:

 • Ho Chi Minh város felfedezése
 • Cu Chi alagutak
 • Mekong delta
 • Séta Hoi An színes lampionokkal tarkított kis utcácskáin
 • Helyi rizsfarm meglátogatása
 • Hue történelmi városa
 • Hanoi
 • Ha Long öböl

A körút opcionálisan kiegészíthető tengerparti pihenéssel is a varázslatos Phu Quoc szigetén.

Kedvet kaptál, hogy felfedezd ezt a különleges országot? Szívesen segítünk a szervezésben!

Mi magunk is megcsináltuk ezt a gyönyörű utat, amelyről itt láthatsz egy kis összefoglalót:

Plan&Go a világ körül – Vietnám

 

 

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

 

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak