Santorini tavasztól őszig felejthetetlen élményt nyújt! Egy hét alatt alaposan felfedezheted a sziget kincseit, ráadásul most úgy tudod megnézni a szigetet, mint ezelőtt nagyon régen – tömeg nélkül.

Ha pedig kipróbálnád, milyen lehet a fotókon annyit látott csodás medence partjáról csodálni a híres naplementét, akkor válaszd prémium kategóriás hotel javaslatunkat, mely a legmagasabb minőséget képviseli, kalderára néző, privát medencés lakosztályokkal.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 • Példa dátum: 2021.07.09. – 2021.07.16. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
 • Irányár 4 csillagos, kiváló értékelésekkel rendelkező szállodában: 369.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Irányár 5 csillagos, kiváló értékelésekkel rendelkező szállodában: 429.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Irányár prémium 5 csillagos, kalderára néző, privát medencével és kiváló értékelésekkel rendelkező luxusszállodában: 999.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza a retúr, közvetlen repülőjegyet feladott poggyásszal Budapestről, valamint 7 éjszakára szállást reggelivel kiváló vendégértékelésekkel rendelkező, központi fekvésű, minőségi 4 vagy 5 csillagos szálláshelyen. A szállások néhány nappal az indulás előttig díjmentesen lemondhatóak.
 • Beutazási feltételek: Görögországba 2021. május 14-től több módon is beutazhatsz karanténkötelezettség nélkül:
  • A beutazástól számított 72 óránál nem régebbi, negatív PCR teszt felmutatásával.
  • Ha megkaptad a Covid-19 elleni védőoltást, akkor a második dózis után 14 nappal mentesülsz a tesztelési és karanténkötelezettségek alól. Az oltóanyag típusára vagy gyártójára vonatkozóan egyelőre nincs külön megkötés. Az állami szerv által kiállított igazolásnak angolul is tartalmaznia kell a következő információkat: beoltott személy teljes neve, az alkalmazott vakcina típusa, a beadott adagok száma (1. és 2.)
  • A részletes beutazási feltételekről kérjük tájékozódj a Konzuli Szolgálat oldalán.
 • Utazásra javasolt időszak: a nyári hónapokban júniustól augusztus végéig igazi mediterrán nyarat élvezhetünk itt. Kevésbé zsúfolt, ám időjárás szempontjából ugyanúgy alkalmas lehet az áprilisi, májusi és az októberi időszak is, azonban ekkor kedvezőbb árakkal lehet kalkulálni.

Santorinit egyszer az életben látni kell, ez nem vitás. Miért ne néznéd meg épp most, amikor úgy csodálhatod meg ezt a különleges szigetet, mint a régi, tömegturizmus előtti időkben? Nincsenek többezer fős tengerjáró hajók, nincs tülekedés a szűk utcákon – csak te és ez a mesés sziget.

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

 

Miért válassz bennünket?

 • RUGALMASSÁG: Teljes mértékben a Te igényeidre szabott, rugalmas és lemondható utazási ajánlatok.
 • MEGBÍZHATÓSÁG: Sokéves, saját személyes tapasztalaton alapuló segítség az utad megtervezéséhez. Stabil, német céges háttér 110 millió Eurós vagyoni biztosítékkal. Büszkék vagyunk rá, hogy a velünk utazók 90%-a a következő alkalommal is minket választ utazása megszervezéséhez.
 • NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓK: Mindig aktuális, megbízható tájékoztatás az utazási lehetőségekkel és érvényben lévő korlátozásokkal kapcsolatban.
 • SZEMÉLYRE SZABOTT: Az utazást teljesen a Te elképzeléseidhez igazítjuk. Nálunk nincsenek katalógus utak, minden azon múlik, hogy Téged mi érdekel.
 • PRÉMIUM MINŐSÉG: Csak igazoltan kiváló minőségű szállásokat és szolgáltatásokat ajánlunk, amit a legtöbb esetben személyesen kipróbáltunk mi is korábban. Őszinte és hiteles információt adunk mindenről, amit javaslunk Neked.
 • KIEMELT KAPCSOLATTARTÁS: Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen szeretnénk minél jobban megismerni az igényeidet. Az ötlet megszületésétől kezdődően a hazatérésig mi végig melletted állunk.

 

Hogy néz ki egy Plan&Go személyre szabott útiterv? Itt megnézheted:

Személyre szabott útiterv

Ha szeretnél többet tudni rólunk, látogass el oldalunkra:

Személyre szabott utazás – csak Neked!