Bakancslistás utazás – 3 hetes Új-Zéland körút megállóval és városnézéssel Kuala Lumpurban.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 • Példa dátum: 2020.10.17. – 2020.11.08. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
 • Irányár: 849.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Mit tartalmaz az ár: az ár tartalmazza az össze repülőjegyet feladott poggyásszal, minőségi szállást az összes helyszínen, valamint autóbérlést Új-Zélandon a teljes ott töltött időre.
 • Utazásra javasolt időszak: Új-Zélandon a nyár decembertől februárig tart, ekkor a legkellemesebb az idő. Ugyanakkor ez kiemelt időszaknak is számít, tehát magasabb árakra és nagyobb tömegre lehet készülni ilyenkor. Emiatt érdemesebb lehet a köztes szezont választani utazásunkhoz. Október közepétől november végéig már kellemes tavaszi hőmérsékletek vannak a legtöbb helyen, és gyönyörű a virágba borult táj ebben az időszakban. Ha pedig a színes őszt szeretnéd megcsodálni, akkor érdemes március elejétől április közepéig időzíteni az utazást.

Az általunk összeállított minta útvonal oda-és visszafele is tartalmaz egy megállót Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban – ez nemcsak színesíti az utat, hanem a megálló közbeiktatásával ketté tudjuk osztani a hosszú repülőutat, amely ezáltal nem lesz annyira megterhelő.

Az új-zélandi program pedig az északi és déli sziget ismert és kevésbé ismert látnivalóit is tartalmazza, például:

 • Auckland
 • Bay of Islands régió (csodás partok, osztriga kóstolás és sznorkeling lehetőségek)
 • Coromandel-félsziget (itt található többek között a híres Cathedral Cove, ahol a Narnia Krónikái című filmet forgatták)
 • Rotorua fortyogó és holdbéli geotermikus tájai
 • Hobbiton
 • Wellington
 • Abel Tasman Nemzeti Park (gyönyörű partok és túraútvonalak a déli sziget északi részén, amely Új-Zéland legnapsütésesebb területe)
 • Punakaiki és a Pancake Rocks
 • Arthur’s Pass, amely a legmagasabban fekvő átjáró a Déli-Alpokban
 • Kaikoura, mely egy nagyszámú helyi fókakolónia otthona, valamint itt lehet bálnanéző túrákra is benevezni
 • Oamaru, ahol este közelről meg tudjátok nézni, ahogy a pingvinek hazatérnek a napi vadászatból
 • Slope Point (a déli sziget legdélebbi része, varázslatos, szinte elhagyatott táj)
 • Milford Sound (az ország leghíresebb fjordja)
 • Queenstown és a déli sziget tóvidéke
 • Christchurch és a varázslatos Akaroa-félsziget

Az útvonalat személyesen jártuk be, így saját tapasztalatból eredő tanácsokkal és ötletekkel tudunk ellátni, ha minket bízol meg az utad összeállításával. A saját utunkról készült kisvideót itt tudod megnézni:

Plan&Go a világ körül – Új-Zéland

Ha neked is fent van a bakancslistádon Új-Zéland és belevágnál egy ehhez hasonló körútba, keress bennünket és a te egyedi igényeid alapján állítjuk össze a körutat, illetve személyre szóló árajánlatot adunk rá neked.

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

 

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak