Rólunk

Világot látni jó!

Hiszünk abban, hogy az utazás jobbá teszi az életet.

Hiszünk abban, hogy minden utazás örök emlék marad.

Hiszünk abban, hogy mindenkinek más az érdeklődési köre, ezért a legfelejthetetlenebb élményeket csak egy teljesen személyre szabott utazás biztosíthatja.

A Plan&Go ötletét az utazás iránti szenvedélyünk adta.

Imádjuk a világot járni. Évente több alkalommal utazunk Európán kívüli célpontokra, a fennmaradó szabadidőnkben pedig Európa országait járjuk be. Személyes kedvenceink az ázsiai és a dél-csendes óceáni térség, de természetesen nem vetjük meg a többi kontinens országait sem.

Minden utunkat pontosan megtervezzük az odajutástól kezdődően a megfelelő szálláson át, a napra, adott esetben órára lebontott útitervig.

Így tudjuk azt elérni, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a legtöbb olyan látványosságot megnézzük, ami érdekel bennünket, és a legtöbb élményben részünk legyen. Emellett az időben elkezdett szervezéssel és a részletes utánajárással sokszor jóval kedvezőbb áron tudunk eljutni a kiszemelt célpontokra.

Imádjuk az utak megtervezését, ahogy először csak a körvonalak állnak össze, majd szép lassan megtelik színes tartalommal is a kép.

Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a szenvedélyünket szívesen használnánk arra, hogy segítsünk másoknak is felejthetetlenné tenni az utazását.

Tapasztalatból tudjuk azt, hogy megtervezni egy utazást azt jelenti, hogy napokat, sőt sokszor heteket töltünk az internet előtt ülve azért, hogy tájékozódjunk az adott úti célról, begyűjtsünk minden árajánlatot, majd ebből a nagy halmazból kiválasszuk a számunkra legérdekesebb dolgokat és összeállítsuk belőle a tervünket.

Tudjuk azt is, hogy erre az alapos kutatómunkára nem mindig van ideje vagy akár kedve az embernek. Azonban tudjuk azt is, hogy aki egyszer már átélte a teljesen egyénre szabott utazás élményét, az nem fogja többé beérni a csoportokra szabott vagy azonos mintára épülő sablon megoldásokkal.

Ezért hoztuk létre a Plan&Go-t.

A Plan&Go-nál mindig Te vagy a középpontban! A Plan&Go a legelső lépésektől kezdve a Te egyéni igényed alapján segít a program összeállításában:

  • Segítünk megtalálni a számodra legmegfelelőbb utazási formát és az igényeidhez leginkább passzoló szállásokat.
  • Minden általunk ajánlott szolgáltatás garantáltan kifogástalan, prémium minőséget képvisel. Nem adjuk meg a legkisebb esélyét sem annak, hogy bármilyen csalódás érjen az utad során.
  • Imádunk saját, személyes tapasztalatokon alapuló tanácsot adni. Az utazóink visszajelzései alapján ez az egyik olyan előnye a Plan&Go-nak, ami miatt újra és újra bennünket választanak útjaik megszervezéséhez.  
  • Ha kéred, akkor összeállítjuk a részletes útitervedet, ami minden olyan fontos látnivalót tartalmazni fog, ami személyes érdeklődésedhez passzol. Így lesz egy saját, csak rád szabott útikönyved.
  • Amikor pedig eljön a várva várt út ideje, végig elérhetőek leszünk a számodra, ha bármilyen kérdésed felmerül.

Mottónk: „Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!”

Anikó és Ákos

Plan&Go Alapítók

Információk

Adatvédelemi tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Regisztráció
Bejelentkezés
Impressum
Kapcsolat

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €

Partnereink

       

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €