Rólunk

Világot látni jó!

Hiszünk abban, hogy az utazás jobbá teszi az életet. Hiszünk abban, hogy minden utazás örök emlék marad. Hiszünk abban, hogy mindenkinek más az érdeklődési köre, ezért a legfelejthetetlenebb élményeket csak egy teljesen személyre szabott útiterv biztosíthatja.   A Plan&Go ötletét az utazás iránti szenvedélyünk adta.

Imádjuk a világot járni. Évente több alkalommal utazunk Európán kívüli célpontokra, a fennmaradó szabadidőnkben pedig Európa országait járjuk be. Személyes kedvenceink az ázsiai és a dél-csendes óceáni térség, de természetesen nem vetjük meg a többi kontinens országait sem.

Minden utunkat pontosan megtervezzük az odajutástól kezdődően a megfelelő szálláson át, a napra, adott esetben órára lebontott útitervig.

Így tudjuk azt elérni, hogy a rendelkezésre álló idő alatt a legtöbb olyan látványosságot megnézzük, ami érdekel bennünket, és a legtöbb élményben részünk legyen. Emellett jóval kedvezőbb áron tudunk eljutni olyan célpontokra, szállásokra vagy programokra, amelyek egy szervezett út keretében jóval drágábban lennének csak megvalósíthatóak.

Imádjuk az utak megtervezését, ahogy először csak a körvonalak állnak össze, majd szép lassan megtelik színes tartalommal is a kép.

Ezért úgy döntöttünk, hogy ezt a szenvedélyünket szívesen használnánk arra, hogy segítsünk másoknak is felejthetetlenné tenni az utazását.

Tapasztalatból tudjuk azt, hogy megtervezni egy utazást azt jelenti, hogy napokat, sőt sokszor heteket töltünk az internet előtt ülve azzal, hogy tájékozódjunk az adott úti célról, begyűjtsünk minden fontos információt, árajánlatot, majd ebből a nagy halmazból kiválasszuk a számunkra legérdekesebb dolgokat és összeállítsuk belőle a tervünket.

Tudjuk azt is, hogy erre az alapos kutatómunkára nem mindig van ideje vagy akár kedve az embernek. Azonban tudjuk azt is, hogy aki egyszer már átélte a teljesen egyénre szabott utazás élményét, az nem fogja többé beérni a csoportokra szabott vagy azonos mintára épülő sablon megoldásokkal.

Ezért hoztuk létre a Plan&Go-t.

A Plan&Go-nál mindig Te vagy a középpontban! A Plan&Go a legelső lépésektől kezdve a Te egyéni preferenciáid alapján segít a program összeállításában:

  • Segítünk megtalálni a Számodra legmegfelelőbb utazási formát és az igényeidhez leginkább passzoló szállásokat, mindezt a szokványos katalógus ajánlatoknál jóval kedvezőbb áron.
  • Összeállítjuk napra, sőt akár órára pontosan is a programodat.
  • Készítünk egy költségtervet is Neked, hogy lásd, nagyjából milyen kiadásokra kell számítanod.
  • Minden fontos és hasznos információval ellátunk a választott úti céloddal kapcsolatban.
  • Amikor pedig eljön a várva várt út ideje, végig elérhetőek leszünk a Számodra, ha bármilyen kérdésed felmerül, vagy problémába ütközöl.

Mottónk: „Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!”

Anikó és Ákos Plan&Go Alapítók

Információk

Adatvédelemi tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Regisztráció
Bejelentkezés
Impressum
Kapcsolat

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €

Partnereink

       

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €