Nyaralj exkluzív környezetben, páratlan kényelemben, és fedezd fel Dubrovnik és környéke csodáit!

Dubrovnik egy kicsit olyan, mintha nem is Horvátország lenne. Igazi exkluzív kikapcsolódást kínál azoknak, akiknek fontos a kényelem a nyaralásuk során, emellett rengeteg látnivaló is könnyen megközelíthető innen. Gyönyörű tengerpartok, varázslatos városok, Montenegró vadregényes vidékei mind-mind elérhetőek. A kirándulások után pedig nagyon jól esik a feltöltődés a gyönyörű tengerparton. Mindezt egy prémium kategóriájú, minden igényt kielégítő luxushotelben ajánljuk Neked, így téve felejthetetlenné az utazásodat. Élvezd a saját autóddal való utazás kényelmét, így nem kell repülő menetrendekhez alkalmazkodnod, és útközben bárhol meg tudsz állni, hogy megcsodálj egy-egy szép tengerpartot.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 • Példa dátum: 2021.07.10. – 2021.07.17. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
 • Irányár: 299.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza a szállást kiemelt minőségű, 5 csillagos szálláshelyen, félpanzióval, rugalmas lemondási feltételekkel.
 • Beutazási feltételek: Horvátországba több módon is beutazhatsz karanténkötelezettség nélkül:
  • A mintavételtől számított 48 óránál nem régebbi, negatív PCR teszt, vagy az EU-által elfogadott antigén-alapú gyorsteszt felmutatásával.
  • Ha 180 napon belül már átestél a Covid-19 betegségen, akkor ennek igazolásával.  betegségen való átesettség igazolható: 180 napnál nem régebbi, de az utazást megelőzően legalább 11 nappal korábban kiállított pozitív PCR teszttel vagy antigén-teszttel, vagy a fertőzésen való átesettséget hitelt érdemlően  igazoló orvosi igazolással.
  • Ha megkaptad a Covid-19 elleni védőoltást, akkor a második dózis után 14 nappal mentesülsz a tesztelési és karanténkötelezettségek alól. Az oltóanyag típusára vagy gyártójára vonatkozóan nincs külön megkötés, viszont hivatalos dokumentációval kell tudni igazolni az oltás tényét.
  • A részletes beutazási feltételekről kérjük tájékozódj a Konzuli Szolgálat oldalán.
 • Utazásra javasolt időszak: a nyári hónapokban júniustól augusztus végéig igazi mediterrán nyarat élvezhetünk itt. Kevésbé zsúfolt, ám időjárás szempontjából ugyanúgy alkalmas lehet a május és a szeptember is, azonban ekkor kedvezőbb árakkal lehet kalkulálni.

 

Az általunk összeállított minta útvonal pedig a következő megállókat tartalmazza:

 • Dubrovnik óvárosa
 • A legjobb kilátó és fotópontok a környező hegyekben
 • A környék szigetvilágának felfedezése vízről vagy autóval

Természetesen ez a program csak egy javaslat, az utat teljes egészében a te igényeidre szabjuk.

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

 

Miért válassz bennünket?

 • RUGALMASSÁG: Teljes mértékben a Te igényeidre szabott, rugalmas és lemondható utazási ajánlatok.
 • MEGBÍZHATÓSÁG: Sokéves, saját személyes tapasztalaton alapuló segítség az utad megtervezéséhez. Stabil, német céges háttér 110 millió Eurós vagyoni biztosítékkal. Büszkék vagyunk rá, hogy a velünk utazók 90%-a a következő alkalommal is minket választ utazása megszervezéséhez.
 • NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓK: Mindig aktuális, megbízható tájékoztatás az utazási lehetőségekkel és érvényben lévő korlátozásokkal kapcsolatban.
 • SZEMÉLYRE SZABOTT: Az utazást teljesen a Te elképzeléseidhez igazítjuk. Nálunk nincsenek katalógus utak, minden azon múlik, hogy Téged mi érdekel.
 • PRÉMIUM MINŐSÉG: Csak igazoltan kiváló minőségű szállásokat és szolgáltatásokat ajánlunk, amit a legtöbb esetben személyesen kipróbáltunk mi is korábban. Őszinte és hiteles információt adunk mindenről, amit javaslunk Neked.
 • KIEMELT KAPCSOLATTARTÁS: Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen szeretnénk minél jobban megismerni az igényeidet. Az ötlet megszületésétől kezdődően a hazatérésig mi végig melletted állunk.

 

Hogy néz ki egy Plan&Go személyre szabott útiterv? Itt megnézheted:

Személyre szabott útiterv

Ha szeretnél többet tudni rólunk, látogass el oldalunkra:

Személyre szabott utazás – csak Neked!