Itt az út, ami sokak bakancslistáján vezető helyen szerepel! 12 napos körút Norvégiában, amely nem a klasszikus látnivalókra fókuszál, hanem megmutatja neked Norvégia kevésbé ismert csodáit.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 • Példa dátum: 2020.07.15. – 2020.07.26. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
 • Irányár: 430.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza a retúr repülőjegyet 1 átszállásos járattal Budapestről Bergenbe, az összes szállást színvonalas, szuper helyen lévő szálláshelyeken, valamint egy középkategóriájú autó bérlését a teljes időszakra.
 • Utazásra javasolt időszak: a legkellemesebb időjárás május végétől szeptember elejéig várható, ezért ebben az időszakban javasoljuk leginkább ezt a körutat.

Ez a körút számtalan módon variálható, bővíthető és kiegészíthető, mert az általunk javasolt megállók csak az esszenciáját képezik annak a környéknek, amit bejárhatsz, ha idelátogatsz.

Az általunk mindenképpen javasolt látványosságok:

 • Bergen és környéke
 • Hardangenfjord (vízesések és kis falvak színes házakkal)
 • Sognefjord és híres panorámaútjai
 • Nordfjord és híres gleccserei (Kjenndal és Briksdal gleccser)
 • Geirangerfjord (panorámautak, hajókázás, fantasztikus hegyek és természet)
 • A világhírű szerpentin, a Trollstiegen
 • Atlantic Ocean Road és Alesund

 

Mi magunk is megcsináltuk ezt a gyönyörű utat, amelyről itt láthatsz egy kis összefoglalót:

Plan&Go a világ körül – Norvégia

 

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

 

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak