Miért válasszalak titeket?

A Plan&Go-val értékes időt takarítasz meg magadnak

Saját tapasztalatunk szerint mire összeáll egy 1-2 hetes utazás teljes forgatókönyve, addig átlagosan 20-40 órát kell eltöltenünk az internet és /vagy útikönyvek bogarászásával. Komplexebb utazások esetén ez az idő akár meg is többszöröződhet!

Ha nincs ennyi időd a tervezéssel bajlódni, a Plan&Go ideális segítség lehet a számodra.

Saját tapasztalatokon alapuló tanácsokat adunk az utazásodhoz

Számtalan esetben saját útjaink alapján javaslunk egy-egy helyi látnivalót, vagy éttermet, amely sok esetben távol esik a nagy turistatömegektől (pl. tudjuk, melyik kis falusi kézműves sajtműhelyben lehet a legfinomabb sajtokat kapni Costa Ricán)

Segítünk megtervezni az időráfordításokat, kiválasztani a legmegfelelőbb szolgáltatásokat – szintén saját tapasztalatból kiindulva (pl. melyik reptérre mennyi idővel előbb érdemes kimenni, honnan és hogyan érdemes autót bérelni, mennyi időt érdemes szánni A pontból B pontba történő eljutásra, mikor érdemes vezetett túrákra benevezni és mikor tudod az adott programot egyedül is megvalósítani, stb.)

Az utazásodat a Te elképzeléseid alapján tervezzük meg

A kulcs ehhez az, hogy mi elég időt szánunk arra, hogy megismerjünk Téged, mint utazót és a Te egyéni érdeklődésedet.

Csak olyan programot teszünk az útitervedbe, ami Téged érdekel, és nem egy sablon menetrendet nyomunk a kezedbe.

Nem kell másokhoz alkalmazkodnod és így a saját tempódban, saját úti terveddel a kezedben fedezheted fel a világot

Nem szervezünk csoportos utakat, hiszen az egyéni utazás szabadságában és varázsában hiszünk.

Mivel minden útitervünk teljesen személyre szabott, így minden abban foglalt javaslat és program teljes egészében a Te tempódhoz és érdeklődési körödhöz fog passzolni – pontosan úgy, mintha Te állítottad volna össze magadnak.

Velünk elkerülheted a pontatlan információkból eredő csalódásokat

Időben és pontosan tájékoztatunk minden fontos és szükséges információról (vízumkötelezettségek, beutazási feltételek, biztonsági és egészségügyi kockázatok)

Mivel mi is imádunk utazni, hosszú évekre visszamenő személyes tapasztalatunk van abban, hogy hogyan kell úgy összeállítani egy útitervet, hogy az tényleg segítség legyen az út során és passzoljon az egyéni elképzelésekhez. Élvezzük a tervezés egész folyamatát, ezért minden megbízónk útitervét a lehető legnagyobb alapossággal és odafigyeléssel készítjük el. Csak így tudunk olyan javaslatokkal szolgálni, amit teljesen személyre szabottnak fogsz érezni.

Mindenki számára fontos a siker. Nekünk az jelenti a sikerélményt, ha a minket megbízó utazók elégedetten, élményekkel és örök emlékekkel gazdagon térnek haza az általunk megszervezett utazásról. Az motivál bennünket, hogy útról útra tökéletes megoldásokat adjunk a kezedbe.

Ezért érdemes bennünket választanod – tervezzük meg együtt a tökéletes utazásodat!

Információk

Adatvédelemi tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Regisztráció
Bejelentkezés
Impressum
Kapcsolat

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €

Partnereink

       

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €