Tölts el egy hetet Máltán ! A rengeteg szebbnél szebb látnivaló mellett még egy kis strandolásra is jut majd időd!

Málta tökéletes célpont akár nyáron, akár a kora őszi időszakban. Akármelyik időpontot választod, gyönyörű idő, változatos kirándulási lehetőségek várnak rád.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

 • Példa dátum: 2021.07.09. – 2021.07.16. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
 • Irányár 4 csillagos, kiváló értékelésekkel rendelkező szállodában: 239.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Irányár 5 csillagos, kiváló értékelésekkel rendelkező szállodában: 389.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
 • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza a retúr, közvetlen repülőjegyet feladott poggyásszal Budapestről, valamint 7 éjszakára szállást reggelivel kiváló vendégértékelésekkel rendelkező, központi fekvésű, minőségi 4 vagy 5 csillagos szálláshelyen. A szállások néhány nappal az indulás előttig díjmentesen lemondhatóak.
 • Beutazási feltételek: Máltára Magyarországról jelenleg karanténkötelezettség nélkül akkor utazhatsz be, ha belépéskor bemutatsz egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet. Tervben van az oltáshoz kötött szabad beutazási feltételek bevezetése is, azonban jelen pillanatban még csak a negatív PCR teszt mentesít a 14 napos karantén alól. A részletes beutazási feltételekről kérjük tájékozódj a Konzuli Szolgálat oldalán.
 • Utazásra javasolt időszak: a nyári hónapokban júniustól augusztus végéig igazi mediterrán nyarat élvezhetünk itt. Kevésbé zsúfolt, ám időjárás szempontjából ugyanúgy alkalmas lehet az áprilisi, májusi és a szeptemberi, októberi időszak is, azonban ekkor kedvezőbb árakkal lehet kalkulálni.

Málta szinte mindenki bakancslistáján szerepel, és nem véletlenül. Különleges és változatos sziget, amelyet nem érdemes kihagyni.

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

 

Miért válassz bennünket?

 • RUGALMASSÁG: Teljes mértékben a Te igényeidre szabott, rugalmas és lemondható utazási ajánlatok.
 • MEGBÍZHATÓSÁG: Sokéves, saját személyes tapasztalaton alapuló segítség az utad megtervezéséhez. Stabil, német céges háttér 110 millió Eurós vagyoni biztosítékkal. Büszkék vagyunk rá, hogy a velünk utazók 90%-a a következő alkalommal is minket választ utazása megszervezéséhez.
 • NAPRAKÉSZ INFORMÁCIÓK: Mindig aktuális, megbízható tájékoztatás az utazási lehetőségekkel és érvényben lévő korlátozásokkal kapcsolatban.
 • SZEMÉLYRE SZABOTT: Az utazást teljesen a Te elképzeléseidhez igazítjuk. Nálunk nincsenek katalógus utak, minden azon múlik, hogy Téged mi érdekel.
 • PRÉMIUM MINŐSÉG: Csak igazoltan kiváló minőségű szállásokat és szolgáltatásokat ajánlunk, amit a legtöbb esetben személyesen kipróbáltunk mi is korábban. Őszinte és hiteles információt adunk mindenről, amit javaslunk Neked.
 • KIEMELT KAPCSOLATTARTÁS: Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen szeretnénk minél jobban megismerni az igényeidet. Az ötlet megszületésétől kezdődően a hazatérésig mi végig melletted állunk.

 

Hogy néz ki egy Plan&Go személyre szabott útiterv? Itt megnézheted:

Személyre szabott útiterv

Ha szeretnél többet tudni rólunk, látogass el oldalunkra:

Személyre szabott utazás – csak Neked!