Hogyan működik?

A Plan&Go-nál hiszünk a gyors és átlátható folyamatokban.
Ezért a teljesen személyre szabott, kész Plan&Go utazásodtól csupán néhány egyszerű lépés választ el

1. Kérj személyre szabott ajánlatot!

Megtetszett valamelyik ajánlatunk? Megvan az úticélod és most szeretnéd lefoglalni a számodra legmegfelelőbb szállást és repülőjegyet? Töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat és mi teljesen az igényeidre szabjuk ajánlatunkat. 

2. Válaszd ki, melyik Plan&Go útiterv csomag lenne számodra a legtesthezállóbb!

Tudjuk, hogy mindannyian mások vagyunk. Így egy utazásnál is mindenkinek más és más szempontok a fontosak. Ezért két Plan&Go útiterv csomagot alakítottunk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat. A Plan&Go csomagokról részletes leírást és árakat itt találsz.

3. Töltsd ki a honlapunkon található Plan&Go Preferencia Kérdőívet!

A kérdőív kitöltésére azért van szükség, hogy az útitervedet, illetve az abban szereplő programokat a Te személyes érdeklődésedre tudjuk szabni. Ha nem szereted a múzeumokat, mi biztosan nem fogjuk javasolni, hogy nézd meg a Louvre-t belülről, ha pl. egy párizsi útitervet kérsz tőlünk, hiába ez az egyik legnépszerűbb program a francia fővárosban. Helyette inkább szervezünk neked egy szuper hajóutat a Szajnán, vagy egy felejthetetlen vacsorát valamelyik remek étteremben – ez csak tőled függ.

A kérdőív kitöltése legfeljebb 5 percet igényel tőled, nekünk viszont nagyon hasznos információkat ad a programod személyre szabásához.

A Plan&Go útiterv díját a Preferencia Kérdőív elküldésekor, bankkártyával tudod kifizetni.

Csak az útiterved díját kell ekkor kifizetned. A szállás, illetve repülőjegyek árát az ezekről szóló ajánlat feltételei és határideje alapján tudod majd rendezni átutalással, vagy bankkártyás fizetéssel.

4. Online csatornán keresztüli egyeztetés 

Egy komplex, adott esetben hosszabb utazás testreszabásához elengedhetetlen a személyes egyeztetés.

A Plan&Go Preferencia Kérdőív kitöltése után már kaptunk egy képet Rólad, illetve a főbb preferenciáidról. Az online egyeztetés során ezt a képet szeretnénk árnyaltabbá tenni, és még néhány olyan részlettel kiegészíteni, amely segítségével még pontosabban össze tudjuk állítani az egyedi Plan&Go útiervedet. Ez nem vesz igénybe fél óránál többet, de nagyon fontos a terv egyénre szabásához.

Az egyeztetés módja és időpontja is teljesen rugalmas, legyen szó Messengerről, Skype-ról vagy Viberről, chat, illetve telefonkonferencia formájában. A beszélgetést tudjuk időzíteni akár reggelre, akár estére, de természetesen napközben is szívesen állunk rendelkezésre. Nekünk az a legfontosabb, hogy minél jobban megismerhessünk Téged, így alkalmazkodunk Hozzád a megbeszélés módjában.

5. Készül a teljesen egyénre szabott Plan&Go utazásod

A személyre szóló szállás- és repülőjegy ajánlat alapján, amennyiben nálunk foglalod ezeket, mi elvégezzük neked a szükséges foglalásokat. Ha esetleg úgy döntesz, hogy mégsem nálunk foglalod le ezeket, akkor sincs semmi gond, hiszen a személyre szóló Plan&Go útitervedet ettől függetlenül készítjük el neked. Nem nálunk történő szállás- és repülőjegy foglalás esetén viszont kérjük, hogy az útitervhez szükséges információkat (menetrend, szállások neve és címe, stb.) add meg nekünk, hogy ezek alapján tudjuk megtervezni a programodat és útvonaladat.

A kitöltött Plan&Go Preferencia Kérdőív alapján pedig már ismerjük a főbb érdeklődési területeidet, ezért azonnal el is kezdjük a személyre szabott Plan&Go útiterved elkészítését. Az útiterv a legtöbb esetben a megrendeléstől számított 2-4 héten belül készül el.

Információk

Adatvédelemi tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Regisztráció
Bejelentkezés
Impressum
Kapcsolat

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €

Partnereink

       

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €