Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Plan&Go?
A Plan&Go egy utazástervező szolgáltatás, amely segít Neked abban, hogy egy teljesen egyénre szabott útitervvel indulj neki az utazásaidnak. Vágj neki álmaid útjának úgy, hogy nem kell izgulnod amiatt, hogy mit nézz meg, hol vacsorázz, vagy hol töltsd az éjszakát. Mi mindezt előre megtervezzük Neked! Rád már csak az hárul, hogy élvezd az utazást és gyűjts minél több örök emléket.
Miért éri meg nekem a Plan&Go-t megbízni az útitervem elkészítésével?
Manapság az online világban számtalan lehetőség és információ áll rendelkezésre egy utazás megtervezéséhez. Gyakran éppen ez a végtelen számú lehetőség az, ami a nehézséget jelentheti. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy 1-2 hetes utazás megtervezése több napos, de van, hogy több hetes böngészést és utánajárást igényel. Ha valaki kevesebb tapasztalattal rendelkezik, még könnyebb elveszni ebben az útvesztőben. Nem könnyű kihalászni a lényeges információt a szállásértékelő oldalakról, a programkínálatokból, de kellő tapasztalat híján még a megfelelő légitársaság kiválasztása sem könnyű feladat. A Plan&Go-nál több, mint 15 éves tapasztalat áll a hátunk mögött utazások megtervezésében. Velünk sokkal egyszerűbb lesz az utazásod megtervezése, mert:

  • Megspóroljuk Neked a sok-sok böngészéssel töltött órát és napot.
  • Tapasztalatunknak köszönhetően nagyon gyorsan rá tudunk akadni a Számodra legmegfelelőbb megoldásokra akár utazás, akár szállás, akár a programok területén.
  • Megkeressük neked a választott szolgáltatásokhoz tartozó legkedvezőbb árat.

Tehát velünk időt és pénzt is spórolsz, Neked pedig csak az élményekre kell koncentrálnod.

Lefoglaljátok nekem a szállást és a repülőjegyet is?

Természetesen, ha megbízol bennünket ezzel. Ehhez nem kell mást tenned, mint egy 1 perces ajánlatkérő űrlapot kitölteni és mi ez alapján összeállítunk Neked egy személyre szóló ajánlatot. A Plan&Go szolgáltatáscsomagjait úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő alternatívát – kérheted tőlünk, hogy csak az útitervedet állítsuk össze, de nagyon szívesen segítünk a költségterv elkészítésében is, valamint program, étterem és egyéb ajánlatok kiválasztásában, és igény szerint lefoglaljuk Neked a repülőjegyedet és a szállásaidat is.

Hogyan tudom kifizetni a kiválasztott Plan&Go csomagot?

Ez nagyon egyszerű. A Plan&Go Preferencia Kérdőív kitöltésének végén az oldal automatikusan átirányít a fizető felületre. Itt bankkártyával tudod kifizetni a kiválasztott csomag díját.  További információt a Plan&Go csomagokról és árakról itt találsz.

Van már némi elképzelésem arról, hogy miket szeretnék mindenképpen megnézni az út során. Ezeket is beleteszitek a tervembe?
Természetesen! Amennyiben van olyan látnivaló, amit már előre kinéztél, vagy olyan program, amit előre megszerveztél magadnak, azokat elsődleges prioritásként kezeljük, és mindenképpen ezekhez igazítjuk a további terveket. A Plan&Go Preferencia Kérdőívben, illetve a személyes vagy online egyeztetés során is tudod jelezni nekünk ezeket az igényeidet.
Akár több országon átnyúló körutazásokat is megterveztek?
Persze! Bármilyen útiterv összeállításánál rendelkezésre állunk, legyen az egy 3 napos római városnézés, vagy akár egy 4 hetes ázsiai körút.
Mennyi idő alatt készül el a Plan&Go útitervem?

A választott Plan&Go csomag szerinti személyre szabott Terved a megrendeléstől számított 2-4 héten belül készül el. Mivel minden egyes Terv teljesen egyénre szabott, és részletes, ezért ennyi időre szükségünk van ahhoz, hogy mindent pontosan összeállíthassunk Neked.

Hogyan kapom meg az elkészült Plan&Go útitervemet?
A Plan&Go Tervedet minden esetben online küldjük el Neked. A leggyorsabb és legegyszerűbb, ha regisztrálsz az oldalunkon keresztül, ezáltal minden információt a saját személyes tárhelyedre töltünk fel. Így bárhol és bármikor azonnal hozzá tudsz férni a dokumetumaidhoz. Regisztráció hiányában az általad megadott e-mail címre továbbítjuk a Plan&Go Tervedet, illetve minden egyéb, az utazáshoz szükséges információt.
Én is szeretnék eljutni olyan szép helyekre, mint ami a honlapon lévő fényképeken van – meg tudjátok szervezni?

Mi sem egyszerűbb ennél! Fontosnak tartjuk a hitelességet, ezért a honlapon csak olyan képek szerepelnek, amelyeket mi készítettünk a saját utazásaink során. Így ha megtetszik bármelyik helyszín, csak szólj nekünk és mi örömmel elkalauzolunk oda.

Mi történik, ha nem vagyok 100%-ban elégedett az átküldött Plan&Go útitervvel?

Semmi gond, ilyen előfordul! Amennyiben szeretnél valamit kivenni vagy betenni a Tervedbe, illetve akár módosítanál bármit rajta, a választott Plan&Go csomag függvényében akár több alkalommal is rendelkezésedre állunk.

Hogyan találok oda az egyes látnivalókhoz?

Minden Plan&Go csomag tartalmaz térképet is, melyen jelölve vannak a tervben szereplő látványosságok.

Tudtok segíteni biztosításkötésben is?

Természetesen! Amennyiben igényt tartasz rá, szívesen küldünk Neked egy tájékoztatót a nálunk elérhető biztosításokról is.

Mi a különbség a Plan&Go Starter és a Plan&Go Premium csomagokban foglalt útitervek között?

A Plan&Go Starter csomag egy kellőképpen részletes, de mégis rugalmasan variálható útitervet jelent, amelyben minden szükséges és hasznos információ megtalálható. A látnivalókhoz rövid leírás is szerepel benne, valamint térképes segítség a tájékozódáshoz. Ezt a csomagot azoknak az utasainknak javasoljuk, akik egy pihenősebb nyaralást szeretnének feldobni néhány napnyi kirándulással, vagy egy rövidebb körutat terveznek.

Plan&Go Premium csomagunk egy komplexebb, számos extra szolgáltatást tartalmazó szolgáltatásunk. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akiknek az utazásra fordított idő leghatékonyabb kihasználása mellett a tudatos, tervezhető költségek is fontosak.

Egy utazás során nagyon változatos költségek merülhetnek fel a szállás, repjegy és étkezés költségén felül, ezért jól jöhet egy olyan összesítés, amely tartalmazza ezeket a várható kiadásokat (pl. belépőjegyek, éttermeknél átlagos várható költség, programok díja stb.). A Plan&Go Premium csomagban többek között egy ilyen költség összesítést is találsz.

Mindemellett a napi úti terv is részletesebb, mint a Plan&Go Starter csomag esetében, hiszen tartalmazza az egyes programok várható időigényét, csakúgy, mint étterem javaslatokat ebédre és vacsorára.  Ezeken az extrákon felül pedig még olyan tippeket is találsz a tervben, mint javaslatok fotópontokra, ahonnan a legszuperebb képeket tudod elkészíteni az utazásodról.

Tehát akkor is kérhetek tőletek útitervet, ha már megvan a repülőjegyem és a szállásom az utazáshoz?

Persze! A Plan&Go útiterv elkészítésének egyáltalán nem feltétele, hogy nálunk foglald le magát az utazást is. Természetesen nagyon megkönnyíti neked a szervezést, és rengeteg időt megspórolsz azzal, ha ezeket is rajtunk keresztül intézed, de ha már megvan a szállásod és a repülőd, és csak a programok összeállításában és az útiterv elkészítésében kéred a segítségünket, akkor abban is nagyon szívesen állunk a rendelkezésedre.

Ezért választottuk külön az utazásokra vonatkozó ajánlatkérő űrlapunkat az útiterv összeállításához szükséges Preferencia Kérdőívtől.

Így nemcsak az útitervet tudod külön megrendelni, hanem ha esetleg csak repülőre és szállásra van szükséged, de a programokat magadnak szeretnéd megszervezni, akkor ez is egyszerűen megoldható velünk.

Hogyan történik a repülő és a szállások lefoglalása, ha ezeket is rajtatok keresztül szeretném intézni?

Repülőjegy és szállás ajánlatkéréshez kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, melyet itt találsz. Amennyiben szimpatikusnak tartod az általunk küldött ajánlatot, akkor az abban leírt feltételek szerint tudjuk elvégezni a kért foglalásokat.

Ez repülőjegyek esetén azt jelenti, hogy a választott jegy árát be kell fizetned irodánk részére átutalással vagy bankkártyás fizetés útján, majd az összeg beérkezését követően irodánk 24 órán belül elküldi részedre a kiállított repülőjegyet.

Szállásfoglalás esetén mindig az adott szálláshely feltételei az irányadóak. Amennyiben a díjat teljesen vagy részben előre be kell fizetni, abban az esetben a díj irodánkhoz történő beérkezése után 24 órán belül elküldjük a szállás vouchert. Amennyiben nem szükséges előleg fizetése, abban az esetben a foglalás megerősítését követő 24 órán belül küldjük el Neked a vouchert.

Mi történik, ha le kell mondanom az utazást?

Mindenki életében előfordulhatnak nem várt események, ami miatt akár az előre tervezett utazás is kútba eshet. Az általunk átküldött szállás vagy repülő javaslatoknál minden esetben szerepelnek a lemondási feltételek is, illetve a legtöbb esetben többféle feltétel közül tudsz választani a nem visszatérítendő foglalástól kezdve a teljesen rugalmasig. Természetesen, amennyiben lemondásra kerül a sor, mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb feltételek szerint lehessen ezt megtenni, de minden esetben az adott szállás vagy légitársaság feltételei az irányadóak. Mivel a Preferencia Kérdőív kitöltését követően csapatunk azonnal elkezd dolgozni a személyre szabott Plan&Go útiterved összeállításán, így a Plan&Go útiterv díját lemondás esetén nem áll módunkban visszatéríteni.

Információk

Adatvédelemi tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Regisztráció
Bejelentkezés
Impressum
Kapcsolat

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €

Partnereink

       

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €