Gyakran Ismételt Kérdések

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szabott utazásszervező szolgáltatás, amely segít Neked abban, hogy egy teljesen a Te igényeidre szabott utazáson vehess részt. Vágj neki álmaid útjának úgy, hogy nem kell izgulnod amiatt, hogy hogyan juss el az álomnyaralásodra, hol töltsd az éjszakát, mit nézz meg, vagy hol vacsorázz. Mi mindezt előre megtervezzük Neked! Rád már csak az hárul, hogy élvezd az utazást és gyűjts minél több örök emléket.

Miért éri meg nekem a Plan&Go-t megbízni az utazásom megszervezésével?

Manapság az online világban számtalan lehetőség és információ áll rendelkezésre egy utazás megtervezéséhez. Gyakran éppen ez a végtelen számú lehetőség az, ami a nehézséget jelentheti. Saját tapasztalatból tudjuk, hogy egy 1-2 hetes utazás megtervezése több napos, de van, hogy több hetes böngészést és utánajárást igényel. Ha valaki kevesebb tapasztalattal rendelkezik, még könnyebb elveszni ebben az útvesztőben. Ráadásul ha valami nem a terv szerint alakul, akkor komoly bonyodalmak lehetnek abból, hogy hogyan kell lemondani az utat vagy hogy szerezzük vissza a pénzünket a közvetítőktől. Nem könnyű kihalászni a biztonságos információt a szállásértékelő oldalakról, a programkínálatokból, de kellő tapasztalat híján még a megfelelő légitársaság kiválasztása sem könnyű feladat. A Plan&Go-nál több, mint 15 éves tapasztalat áll a hátunk mögött utazások megtervezésében. Velünk sokkal egyszerűbb lesz az utazásod megtervezése, mert:

 • Rugalmasan módosítható utazásokat és maximálisan megbízható szolgáltatókat ajánlunk Neked. 
 • A biztonságra garancia 110 millió eurós vagyoni biztosíték hátterünk, illetve az, hogy ügyfeleink 90%-a következő alkalommal is bennünket választ utazása megszervezéséhez.
 • Megspóroljuk Neked a sok-sok böngészéssel töltött órát és napot.
 • Tapasztalatunknak köszönhetően nagyon gyorsan rá tudunk akadni a Számodra legmegfelelőbb megoldásokra akár utazás, akár szállás, akár a programok területén.
 • Megkeressük neked a választott szolgáltatásokhoz tartozó legkedvezőbb árat.

Tehát velünk időt és pénzt is spórolsz, Neked pedig csak az élményekre kell koncentrálnod.

Lefoglaljátok nekem a szállást és a repülőjegyet is?

Természetesen, ha megbízol bennünket ezzel. Ehhez nem kell mást tenned, mint egy 1 perces ajánlatkérő űrlapot kitölteni és mi ez alapján összeállítunk Neked egy személyre szóló ajánlatot. A Plan&Go szolgáltatását úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő alternatívát – kérheted tőlünk, hogy csak az útitervedet állítsuk össze, de nagyon szívesen segítünk a teljes utazásod megszervezésében is.

Hogyan tudom kifizetni a Plan&Go útiterv díját?

Minden esetben számlát állítunk ki a megrendelt szolgáltatás díjáról, melyet átutalással tudsz kifizetni.

Van már némi elképzelésem arról, hogy miket szeretnék mindenképpen megnézni az út során. Ezeket is beleteszitek a tervembe?

Természetesen! Amennyiben van olyan látnivaló, amit már előre kinéztél, vagy olyan program, amit előre megszerveztél magadnak, azokat elsődleges prioritásként kezeljük, és mindenképpen ezekhez igazítjuk a további terveket. A személyes vagy online egyeztetés során tudod jelezni nekünk ezeket az igényeidet.

Akár több országon átnyúló körutazásokat is megterveztek?
Persze! Bármilyen útiterv összeállításánál rendelkezésre állunk, legyen az egy 3 napos római városnézés, vagy akár egy 4 hetes ázsiai körút.
Mennyi idő alatt készül el a Plan&Go útitervem?

A választott Plan&Go csomag szerinti személyre szabott terved általában a megrendeléstől számított 3-6 héten belül készül el. Mivel minden egyes terv teljesen egyénre szabott, és részletes, ezért ennyi időre szükségünk van ahhoz, hogy mindent pontosan összeállíthassunk Neked. A vállalási határidő függ az utazás hosszától és a menetrend komplexitásától is.

Hogyan kapom meg az elkészült Plan&Go útitervemet?

A Plan&Go Tervedet minden esetben online küldjük el Neked. A leggyorsabb és legegyszerűbb, ha regisztrálsz az oldalunkon keresztül, ezáltal minden információt a saját személyes tárhelyedre töltünk fel. Így bárhol és bármikor azonnal hozzá tudsz férni a dokumetumaidhoz. Regisztráció hiányában az általad megadott e-mail címre továbbítjuk a Plan&Go tervedet, illetve minden egyéb, az utazáshoz szükséges információt.

Miért bízzalak meg titeket az utazás megszervezésével, hiszen magamnak is le tudok online foglalni mindent?

Egyszerűen megfogalmazva: biztonságot, garantált minőséget és tudás hátteret biztosítunk Neked, ha velünk utazol.

Velünk biztonságban leszel, hiszen:

 • nem fordulhat elő az, hogy egy olyan bonyolult helyzetben, mint egy Covid-19 járvány magadra vagy hagyva és a közvetítő, akinél a repjegyet vetted még a telefont sem veszi fel, a pénzedet pedig még hónapokkal később is kergeted. A járvány idején minden függőben lévő utunkat az ügyfelek igényei alapján vagy átszerveztük, vagy nagyon rövid határidőn belül visszatérítettük a befizetett összegeket.
 • nem történhet meg, hogy csődbe megy az utazási iroda és kint ragadsz külföldön, ráadásul még a szállást is duplán kell finanszíroznod, mert az iroda, akinél befizetted az utat nem fizette ki azt a szálláshelynek. Cégünk stabil, német háttérrel rendelkezik, vagyoni biztosítékunk pedig 110 millió €, melyet a tőkeerős R + V Biztosító biztosít.

Nálunk garantált minőséget kapsz, hiszen:

 • nem eshet meg az, hogy nem úgy néz ki a szállás, mint a retusált fotókon, ugyanis sok szállásajánlatnál saját fényképekkel dolgozunk, ahol pedig nem, ott alaposan utánanézünk az adott hely előnyeinek és hátrányainak, amelyet veled is megosztunk. Nem vagyunk leszerződve egy nagy lánccal sem, így érdekünk sem fűződik ahhoz, hogy olyat népszerűsítsünk, aki nem 100%-ban felel meg az igényeidnek.
 • nem foglalkozunk alacsony kategóriájú, vagy kétes minőségű szálláshelyekkel. Felvállaljuk, hogy nem minden esetben leszünk olcsóbbak, mint egyes népszerű utazást kínáló oldalak ajánlatai, cserébe viszont nem volt még olyan ügyfelünk, aki elégedetlen lett volna az általunk ajánlott szállással vagy szolgáltatással. 
 • specialitásunk a prémium kategóriás utazások, melyhez személyes tapasztalaton alapuló szolgáltatókat ajánlunk.

Végül pedig megkapod a tudás hátterünket:

 • mely több, mint 15 év utazásszervezési tapasztalatán alapszik.
 • legnagyobb erősségünk az akár több országon átnyúló, egyéni körutazások komplex megszervezése.
 • ügyfeleink visszajelzése alapján a legjobban azt szeretik bennünk, hogy saját tapasztalaton alapuló tippeket tudunk adni az utazásukhoz, nem pedig katalógus információkat osztunk csak meg velük.

 

Mi történik, ha nem vagyok 100%-ban elégedett az átküldött Plan&Go útitervvel?

Semmi gond, ilyen előfordul! Amennyiben szeretnél valamit kivenni vagy betenni a tervedbe, illetve akár módosítanál bármit rajta, akár több alkalommal is rendelkezésedre állunk. Emellett az indulásod előtti napokban még egyszer átnézzük a már kiküldött útitervet és ha szükséges aktualizáljuk az abban szereplő információkat, hogy csak naprakész adatok szerepeljenek benne.

Hogyan találok oda az egyes látnivalókhoz?

Minden Plan&Go csomag tartalmaz térképet is, melyen jelölve vannak a tervben szereplő látványosságok.

Tudtok segíteni biztosításkötésben is?

Természetesen! Amennyiben igényt tartasz rá, szívesen küldünk Neked egy tájékoztatót a nálunk elérhető biztosításokról is.

Tehát akkor is kérhetek tőletek útitervet, ha már megvan a repülőjegyem és a szállásom az utazáshoz?

Persze! A Plan&Go útiterv elkészítésének egyáltalán nem feltétele, hogy nálunk foglald le magát az utazást is. Természetesen nagyon megkönnyíti neked a szervezést, és rengeteg időt megspórolsz azzal, ha ezeket is rajtunk keresztül intézed, de ha már megvan a szállásod és a repülőd, és csak a programok összeállításában és az útiterv elkészítésében kéred a segítségünket, akkor abban is nagyon szívesen állunk a rendelkezésedre.

Hogyan történik a repülő és a szállások lefoglalása, ha ezeket is rajtatok keresztül szeretném intézni?

Repülőjegy és szállás ajánlatkéréshez kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, melyet itt találsz. Amennyiben szimpatikusnak tartod az általunk küldött ajánlatot, akkor az abban leírt feltételek szerint tudjuk elvégezni a kért foglalásokat.

Ez repülőjegyek esetén azt jelenti, hogy a választott jegy árát be kell fizetned irodánk részére átutalással vagy bankkártyás fizetés útján, majd az összeg beérkezését követően irodánk 24 órán belül elküldi részedre a kiállított repülőjegyet.

Szállásfoglalás esetén mindig az adott szálláshely feltételei az irányadóak. Amennyiben a díjat teljesen vagy részben előre be kell fizetni, abban az esetben a díj irodánkhoz történő beérkezése után 24 órán belül elküldjük a szállás vouchert. Amennyiben nem szükséges előleg fizetése, abban az esetben a foglalás megerősítését követő 24 órán belül küldjük el Neked a vouchert.

Mi történik, ha le kell mondanom az utazást?

Mindenki életében előfordulhatnak nem várt események, ami miatt akár az előre tervezett utazás is kútba eshet. Az általunk átküldött szállás vagy repülő javaslatoknál minden esetben szerepelnek a lemondási feltételek is, illetve a legtöbb esetben többféle feltétel közül tudsz választani a nem visszatérítendő foglalástól kezdve a teljesen rugalmasig. Természetesen, amennyiben lemondásra kerül a sor, mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a legkedvezőbb feltételek szerint lehessen ezt megtenni, de minden esetben az adott szállás vagy légitársaság feltételei az irányadóak. 

Én is szeretnék eljutni olyan szép helyekre, mint ami a honlapon lévő fényképeken van – meg tudjátok szervezni?

Mi sem egyszerűbb ennél! Fontosnak tartjuk a hitelességet, ezért a honlapon csak olyan képek szerepelnek, amelyeket mi készítettünk a saját utazásaink során. Így ha megtetszik bármelyik helyszín, csak szólj nekünk és mi örömmel elkalauzolunk oda.

Információk

Adatvédelemi tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Regisztráció
Bejelentkezés
Impressum
Kapcsolat

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €

Partnereink

       

BFKH engedélyszám: TO-000036
Vagyoni biztosíték mértéke: 110 millió €