Élvezd a mediterrán nyarat és ismerd meg Görögország legkülönlegesebb szigetvilágát: a Kikládokat!

A Kikládok az Égei-tenger középső részén helyezkednek el, és Délosz szent szigetét veszik körbe. Legismertebb tagjaik Mykonos és Santorini, azonban összesen 20 kisebb-nagyobb sziget tartozik ide.  Legtöbbjük csendesebb, kevésbé tömeges célpontot kínál festői kisvárosokkal, gyönyörű partokkal és nagyszerű túraútvonalakkal. Mi most Paros, Santorini és Ios szigetének felfedezésére invitálunk, ahol igazi mediterrán nyaralásban lehet részed, felejthetetlen élményekkel. Mindezt kiemelt minőségű, 4 és 5 csillagos szálláshelyeken kínáljuk, hogy a maximális kényelem jegyében töltesd el a pihenésedet.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

  • Példa dátum: 2020.09.12. – 2020.09.27. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
  • Irányár: 479.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
  • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazz minden szállást kiemelt színvonalú, 4 vagy 5 csillagos, kiváló vendég értékeléseket kapott szálláshelyeken, illetve Ios szigetén prémium 5 csillagos, díjnyertes szállodában.
  • Utazásra javasolt időszak: a nyári hónapokban júniustól augusztus végéig igazi mediterrán nyarat élvezhetünk itt. Kevésbé zsúfolt, ám időjárás szempontjából ugyanúgy alkalmas lehet a május és a szeptember is, azonban ekkor kedvezőbb árakkal lehet kalkulálni.

Az általunk összeállított minta útvonal pedig a következő megállókat tartalmazza:

  • Oda- és visszautazás saját autóval Skopjén vagy Sofián keresztül
  • Athén városa: 2 nap
  • Paros-szigete festői kisvárosokkal és szép tengerpartokkal: 2 nap
  • Santorini, a leghíresebb tagja a szigetcsoportnak: 2 nap
  • Ios, ahol egy prémium 5 csillagos, díjnyertes szállodában élvezheted a tengerparti nyaralás luxuskényelmét – 6 nap

Természetesen ez a program csak egy javaslat, az utat teljes egészében a te igényeidre szabjuk.

Ha szeretnél többet tudni, keress bennünket:

Kapcsolat

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

 

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak