Szeretnél elmenni egy felejthetetlen körútra Francia Polinéziába, és jól jönne egy kis segítség a szervezésben?  A Plan&Go szakértő csapata segít összeállítani a számodra legmegfelelőbb útvonalat, programot és szállásokat, így neked már csak az utazás élményére kell koncentrálnod.

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

  • Példa dátum: 2020.10.15. – 2020.11.02. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
  • Irányár: 1.559.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
  • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza az összes repülőjegyet feladott poggyásszal, beleértve a polinéz szigetek közötti belső járatokat is, valamint minden szállást színvonalas, legalább 4 csillagos szálláshelyen.
  • Utazásra javasolt időszak: a meglehetősen magas árak miatt érdemes a főszezon előtti és utáni, úgynevezett köztes időszakban utazni Francia Polinéziába. Ez márciustól májusig, illetve szeptembertől november elejéig tart.

Az általunk összeállított minta útvonal pedig a következő megállókat tartalmazza:

  • San Francisco: oda-és visszafele is javasoljuk, hogy iktass be egy 1-2 napos megállót San Franciscóban. Egyrészt innen bizonyos napokon kedvező áron indulnak közvetlen járatok Tahiti szigetére, másrészt így ketté tudjuk osztani a repülőutat, amely ezáltal nem lesz annyira megterhelő.
  • Tahiti – szigettúra, gyöngy múzeum, Tetiaroa szigete
  • Moorea – sznorkeling vagy búvártúrák, sziget kirándulás (vanília és ananász ültetvények, kilátók, stb.)
  • Huahine – szigettúra, mely során felfedezheted a sziget polinéz kisvárosait és tengerpartjait, horgász túrák
  • Bora Bora – hajós kirándulások, cápákkal és rájákkal úszás, tengerpartok, sznorkeling túrák

Természetesen ez a program csak egy javaslat, az utat teljes egészében a te igényeidre szabjuk.

Káprázatos, különleges, felejthetetlen – Francia Polinézia varázsát nehéz szavakba önteni.

Egy itteni utazás megszervezése igazán összetett feladat: mivel nagyon messze van, így érdemes ésszerűen összeválogatni már a repjegyeket is, hogy ne rontson az élményen egy túl hosszú és fáradságos repülőút.  Ha pedig már ilyen messze elutazik az ember, szerintünk fontos, hogy minél többet megismerjen ennek a gyönyörű helynek a csodáiból – hiszen nagyon valószínű, hogy nem fogsz visszamenni a jövő hónapban, hogy megnézd, ami kimaradt. Emellett, mivel a világ egyik legdrágább célpontjáról van szó, fontos a megfelelő szállásválasztás is – hogy ki tudd élvezni az igazi polinéz nyaralás érzését, mégis jó ár/érték arányban legyenek a költségek.

Mi mindhárom dologban tudunk neked segíteni, mivel tapasztaltak vagyunk ilyen utak összeállításában. Nem hitegetünk megvalósíthatatlan állításokkal: egy jól megszervezett, minőségi és élménydús utazás Francia Polinéziára nem olcsó. Viszont személyre szabott megoldásainkkal össze tudjuk úgy állítani az utadat, hogy minden percét élvezd, és ne legyen olyan érzésed, hogy kimaradt volna bármi, amit egy ilyen különleges nyaraláshoz elképzelsz.

 

Ha szeretnél többet tudni, keress bennünket:

Kapcsolat

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

 

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak