Tölts el nyáron 1 hetet a fantasztikus Török Riviérán 5 csillagos, all-inclusive kényelemben és szánj 1 napot Antalya látnivalóinak felfedezésére is!

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

  • Példa dátum: 2020.06.13 – 2020.06.20. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
  • Irányár: 289.000 Ft / fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
  • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza a retúr, közvetlen repülőjegyeket Budapestről Antalyába feladott poggyásszal, szállást 5 csillagos, színvonalas, kiváló értékeléseket kapott hotelben all-inclusive ellátással, valamint egy Plan&Go Starter útitervet 1 napos kiránduláshoz.
  • Utazásra javasolt időszak: a főszezon júniustól augusztus végéig tart. Ideális lehet még egy késő tavaszi, vagy kora őszi utazás is.

Kihagyhatatlan ajánlat, ha szeretnél egy pihenős, strandolós nyaralást némi látnivalóval fűszerezve, de ugyanakkor elkerülnéd a nagy turistacsoportokat.

Ne habozz személyre szóló ajánlatot kérni, hiszen közeledik a nyár, itt az ideje a nyaralásod lefoglalásának! Keress bennünket!

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

Csomagok és árak