Fedezd fel az elbűvölő és különleges Indonézia három szigetét: Balit, Florest (Komodo) és Lombokot exkluzív szállásokkal, amelyek garantálják, hogy igazán kipihenten térj haza az utazásról!

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

  • Példa dátum: 2020.04.18. – 2020.05.02. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
  • Irányár: 649.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
  • Mit tartalmaz az ár: a megadott ár tartalmazza a retúr repülőjegyet Budapest és Denpasar között feladott poggyásszal, az indonéz szigetek közötti repülőjáratokat szintén feladott poggyásszal, valamint minden szállást kiemelt színvonalú, 5 csillagos, kiváló vendég értékeléseket kapott szálláshelyeken.
  • Utazásra javasolt időszak: a száraz évszak áprilistól október végéig tart, a legérdemesebb ezekben a hónapokban felkeresni az országot. A legzsúfoltabb időszak a június és augusztus közötti hónapok, emiatt érdemesebb tavasszal vagy ősszel tervezni az idelátogatást, amikor kevesebb a turista és mérsékeltebbek az árak. A csapadékos évszak novembertől márciusig tart.

Az általunk összeállított minta útvonal pedig a következő megállókat tartalmazza:

  • Bali szigete: Ubud és környéke: templomok, rizsteraszok és esőerdők. Nusa Dua környéke: templomok és gyönyörű tengerpartok.
  • Flores szigete: Komodo Nemzeti Park és az azt körülvevő szigetvilág. Rózsaszín, fekete és fehér partok, találkozás a híres komodói sárkányokkal, teknősökkel és rájákkal úszás, a helyiek életének megismerése.
  • Lombok szigete: hajós túra a gyönyörű Gili szigetekre, esőerdők, falvak és tengerpartok.

Természetesen ez a program csak egy javaslat, az utat teljes egészében a te igényeidre szabjuk.

Ha szeretnél többet tudni, keress bennünket:

Kapcsolat

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

 

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak