A Plan&Go különleges ajánlata: juss el Ausztráliába 250.000 Ft-ért úgy, hogy közben megnézed Kuala Lumpurt is!

Ajánlott útvonal:

  • Budapest – Kuala Lumpur: általánosságban mondható, hogy kb. 160.000 Ft/fő ártól foglalhatóak repülőjegyek ezen az útvonalon, melyek tartalmazzák a feladott poggyász árát is.
  • Kuala Lumpur – Melbourne:  Air Asia X, kézipoggyásszal akciósan már 90.000 Ft / fő (feladott poggyász külön vásárolható) ártól foglalható, akció nélkül ez az ár 100.000-120.000 Ft körül szokott lenni.

Budapestről Melbourne-be általában 300.000 Ft körüli összegről indulnak az árak, az út pedig elég hosszú ha egyben repülöd le. Egy kuala lumpur-i megálló nemcsak színesíti az utat, hanem kényelmesebbé is teszi az utazást.

Így viszont belekóstolhatsz Malajzia fővárosának sokszínűségébe, majd bőven marad időd, hogy felfedezd Ausztrália egy részét. Ráadásul ha márciusi eleji vagy októberi időszakban utazol, az tökéletes Ausztrália meglátogatására, hiszen a főszezon általában decembertől februárig tart, így ezen az időszakon kívüli időpontban sokkal kedvezőbb árakon tudsz szálláshoz jutni. Az időjárás ezzel szemben még szuper, hiszen a március ott kora ősznek felel meg, az október pedig már tavasz, tehát tökéletes az ország felfedezésére.

Ha pedig örülnél a segítségnek a programok és látnivalók összeállításában, keress bennünket a személyre szabott Plan&Go Terved elkészítése miatt: 

Foglalás

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak