Vágj bele egy felejthetetlen utazásba! Járd körbe Ausztrália 3 népszerű régióját, majd pihend ki a fáradalmakat egy hamisítatlan Dél-csendes-óceáni szigeten, Fijin!

Ajánlatunk minta útvonaltervnek minősül. Mivel minden utazást teljesen személyre szabottan, az egyedi igények alapján szervezünk meg, így az oldalunkon szereplő úticélok és ajánlatok elsősorban kiindulási pontként, illetve ötletként szolgálhatnak a konkrét utad megtervezéséhez. Személyre szabott részletekért kérjük töltsd ki ajánlatkérő űrlapunkat, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén.

  • Példa dátum: 2020.10.17. – 2020.11.08. (A dátum csak javaslat, természetesen bármilyen általad választott időpontra meg tudjuk szervezni az utazást.)
  • Irányár: 1.089.000 Ft/fő ártól (Megadott árunk irányárnak minősül. A végleges összeg függ az általad választott dátumtól, útvonaltól és szolgáltatásoktól.)
  • Mit tartalmaz az ár: az ár tartalmazza az összes repülőjegyet, minőségi szállást az összes helyszínen (Fijin 3 éjszakát a fő szigeten, 4 további éjszakát pedig egy resort szigeten, ahol átélheted a hamisítatlan Dél-csendes-óceáni nyaralás élményét), valamint autóbérlést Ausztráliában a teljes ott töltött időre.
  • Utazásra javasolt időszak: mivel Ausztrália nagy területen fekszik, így többféle éghajlat is befolyásolja az időjárását. Az általunk javasolt útvonal délebbi területein a nyár decembertől februárig tart, míg az északi részeken, valamint Fijin ez a csapadékos évszak időszaka nagy páratartalommal és magas hőmérsékletekkel. Az árak mindkét régióban magasabbak az ünnepek és az iskolai szünetek miatt. Ezért mi jobban javasoljuk a köztes időszakban történő utazást. Ez október elejétől november közepéig délen a tavaszt jelenti, míg északon és Fijin a száraz évszak végét meleg és kellemes hőmérsékletekkel. Emellett jó még a március közepétől május elejéig tartó időszak is, amely délen az ősz, míg északon és Fijin a csapadékos évszak vége / illetve a száraz évszak kezdete.

Az általunk összeállított minta útvonal oda-és visszafele is tartalmaz egy megállót Malajzia fővárosában, Kuala Lumpurban – ez nemcsak színesíti az utat, hanem a megálló közbeiktatásával ketté tudjuk osztani a hosszú repülőutat, amely ezáltal nem lesz annyira megterhelő.

A teljes program javaslatunkat saját körutazásunk alapján állítottuk össze, és az alábbi állomásokat tartalmazza:

  • Kuala Lumpur – 2,5 nap
  • Ausztrália, Victoria állam – 4 nap (Melbourne, Great Ocean Road, 12 Apostles mészkő sziklái, Sovereign Hill szabadtéri múzeum, Wilsons Promontory Nemzeti Park)
  • Ausztrália, Queensland állam – 5 nap (Cairns, Nagy-korallzátony, Kuranda Nemzeti Park, Daintree esőerdő, Captain Cook Highway, Townsville és környéke, Magnetic Island)
  • Fiji-szigetek – 7 nap (hajós szigettúrák többek között a Mamanuca és Yasawa szigetcsoporthoz, valamint a Monurici szigetre, ahol a Számkivetett című mozifilmet forgatták Tom Hanks főszereplésével, a vidéki Fiji felfedezése)
  • Sydney és környéke – 1,5 nap

Természetesen ez a program csak egy javaslat, az utat teljes egészében a te igényeidre szabjuk. Bővebb információkért és személyre szóló ajánlatért keress bennünket és a te egyedi igényeid alapján állítjuk össze a körutat, illetve személyre szóló árajánlatot adunk rá neked.

Ha szeretnél többet tudni, keress bennünket:

Kapcsolat

Személyre szabott ajánlatért töltsd ki 1 perces ajánlatkérő űrlapunkat:

Ajánlatkérés

Ha csak útitervet szeretnél, töltsd ki Preferencia Kérdőívünket:

Foglalás

 

Mi az a Plan&Go?

A Plan&Go egy személyre szóló utazásszervező és útiterv készítő szolgáltatás. Mi levesszük a válladról a szervezés terhét, neked csak az örök emlékeket kell összegyűjtened!

Ajánlatainkban olyan országokat és útvonalakat javaslunk, amelyek kiindulásként, ötletként szolgálhatnak az utazásod megtervezéséhez. Amennyiben ezek alapján konkrét ajánlatot kérsz tőlünk, ezt már minden esetben a Te elképzeléseid szerint fogjuk személyre szabni. 

Egyrészt felkutatjuk számodra az igényeidhez illeszkedő, legjobb ár-érték arányú repülőjegyet és szállásokat, emellett tudunk segíteni autóbérlésben, vagy programok lefoglalásában is. Vagyis a komplett utazásodat meg tudod szervezni rajtunk keresztül.

Emellett két útiterv készítő csomagunk közül tudsz választani, melyek napra lebontott részletességgel segítenek megszervezni a programodat, térképpel igazítanak el a látnivalók között, emellett pedig rengeteg hasznos információt tartalmaznak az adott úticélról és az ott található látnivalókról. Tulajdonképpen olyan, mintha kapnál egy olyan mini útikönyvet, ami teljes mértékben a Te érdeklődésedre lett szabva, minden szerepel benne, ami érdekel téged és semmi olyan nincs benne, ami nem, ráadásul tele van hasznos tippekkel, sok esetben pedig személyes ajánlásokkal.

A két csomag az útiterv részletességében, illetve az egyéb általunk biztosított szolgáltatásban (pl. költségterv készítése, étterem ajánlások, fotópont javaslatok, stb.) különbözik.

Nálunk tehát egy helyen meg tudod szervezni az egész utazásodat, kedvező árakon, mindezt szakértők által teljes egészében a Te igényeidre szabva, részletes útitervvel kiegészítve.  

Csomagjainkról részletesen itt tájékozódhatsz:

 

Csomagok és árak